
Gerelateerde Producten

Varkenshaas
het zachtste stukje vlees van het varken uiteraard ook heerlijk te gebruiken als sate vlees.
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Varkens vlees krabbetjes
Vleeskrabben worden gesneden uit de schouder van het varken. Door de dik bevleesde ribben is het uitermate geschikt voor de erwtensoep, de benen die erin zitten zijn goed voor de boullion.

Fricandeau van de bil
Fricandeau word gesneden van de bil/ham van het varken. Het is een groot, mals en mager stuk varkensvlees wat uitermate geschikt is voor het koken voor grotere gezelschappen.
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Hamlappen
Bereidingsadvies: 6 a 7 minuten om en om bakken.
Ingrediënten: varkensvlees
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

varkens schnitsel gepaneerd
Heerlijke schnitzel van het zachtste deel van de bil gesneden en heerlijk gepaneerd