Beschrijving
Bereidingsadvies: Kort bakken op hoog vuur, daarna 5 minuten afgedekt laten rusten.
€6,24 – €24,98
Runder kogelbiefstuk van ons weiderund Kogelbiefstuk is een zeer mals stuk rundvlees met een fijne structuur.
Bereidingsadvies: Kort bakken op hoog vuur, daarna 5 minuten afgedekt laten rusten.
Gewicht | 500 kg |
---|---|
Gewicht | 250 g, 500 g, 750 g, 1 Kg |
Runder bieflappen van ons weiderund
Bieflappen zijn zeer malse stukken rundvlees wat gesneden word van de rosbief.
Runder entrecote weiderund
Entrecote is een zeer mals, sappig en smaakvol stuk rundvlees en word gesneden van de lende van de koe. Herkenbaar aan de entrecote is het randje vet, dat extra smaak geeft bij het bakken.
Heerlijke malse blokken biefstuk op een stokje geregen voor u
Weiderund Rundvlees
Rundergehakt word uitsluitend gemaakt van ons eigen geselecteerde runderen.
Met een vetgehalte van ongeveer 10% en zonder toevoeging van extra hulpstoffen is dit een mager en puur gehakt.
Met gratis kruiden mix
Malse gemarineerde runder entrecote voor op de bbq
Hamburgers van Heerlijk rundvlees , heerlijk op de Bbq of gewoon eens lekker thuis een Big Burger maken.