
Gerelateerde Producten

varkens schnitsel gepaneerd
Heerlijke schnitzel van het zachtste deel van de bil gesneden en heerlijk gepaneerd

Varkens filet rollade
Bereidingsadvies: In ruime boter braden een half uur per 500 gram. Ingrediënten: varkensvlees

Ribkarbonade
Rib karbonade word gesneden uit de rib/lende van het varken. Er zit nog een stukje varkenshaas in, vandaar de benaming haaskarbonade.Het vlees heeft een fijne structuur.

Fricandeau van de bil
Fricandeau word gesneden van de bil/ham van het varken. Het is een groot, mals en mager stuk varkensvlees wat uitermate geschikt is voor het koken voor grotere gezelschappen.
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Hamlappen
Bereidingsadvies: 6 a 7 minuten om en om bakken.
Ingrediënten: varkensvlees
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

vakenshaas sate
Varkenshaas sate word gemaakt van de varkenshaas Heerlijk gekruid en
super zacht van smaak vers voor u geregen!!